VvE Stappenplan

Om uw complex op een zo logische wijze te verduurzamen heeft Readi samen met Espiratie een uniek stappenplan ontwikkeld:

 

  1. kosten besparen door slim energie in te kopen. Hierdoor krijgt u extra geld in kas om verder te gaan met verbeteren van uw complex. (en heeft u als bestuur een grote drempel weggenomen voor de overige leden om tegen te stemmen wegens de eventuele kosten van het traject)
  2. bepalen van de huidige staat van het complex en de mogelijkheden door het opstellen van Maatwerkadvies energiebesparing.
  3. maken van een Groen Meer Jaren Onderhouds Plan. Hierin wordt ook de koppeling met het maatwerkadvies gelegd.
  4. Aanvragen offertes voor te nemen maatregelen
  5. indien mogelijk aanvragen subsidies.
  6. Begeleiden uitvoering maatregelen.
  7. bepalen van uiteindelijk staat van het complex door middel van een energielabel. (per 1/1/2013 wordt het mogelijk om een energielabel per complex te maken. Alle appartementen krijgen dan hetzelfde label)

Het Groen MJOP wordt eerst aan het bestuur gepresenteerd en vervolgens aan de ALV. Tijdens de presentatie wordt een voorstel gedaan hoe het vervolgtraject het beste opgepakt kan worden. Na het besluit van de ALV wordt het vervolgtraject in werking gezet. Alle stappen van het vervolgtraject worden in overleg met het bestuur genomen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Uw naam (verplicht)

Uw functie (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal appartementen (verplicht)

Is er al een MJOP aanwezig?
janee