Vereniging van Eigenaren.

Onder de naam Espiratie helpen we VvE’s met het verduurzamen van hun gebouw.

Espiratie is een adviesbureau wat gespecialiseerd is in de aanpak voor VvE’s. Dat is makkelijk te zeggen, maar het is beter als anderen dat zeggen.
Het beste voorbeeld is dat drie projecten van Espiratie genoemd worden als succesvolle projecten in de uitgave “Samen onder één dak van de SEV (Energiesprong).

In deze uitgave staan o.a.:

– de Trekvogelweg (Amersfoort),
– ’t Kofschip II (Veenendaal)
– Johan Wagenaarstraat (Amersfoort) genoemd als succesvolle projecten.

Via deze link kunt u de uitgave downloaden en zelf nalezen

Ook is ’t Kofschip II uit Veenendaal in 2014 genomineerd voor de Duurzaamheidsprijs van de Provincie Utrecht.
Hiervoor is een mooi filmpje gemaakt die laat zien wat er allemaal gebeurt is.

Klik hier om het filmpje te bekijken

Kijk hier voor meer informatie over ons stappenplan om uw energieverbruik te verlagen en uw complex te verduurzamen.

  • Energielabels – de meeste VvE’s kennen een hoog verloop van appartementeigenaren. Per 1-1-2013 komt er een sanctie op het niet hebben van een energielabel bij verkoop of verhuur van een woning. Readi kan alle appartementen van het complex in één keer voorzien van een energielabel tegen scherpe tarieven. U bent er dan gelijk voor 10 jaar vanaf!
  • Maatwerkadvies – een maatwerkadvies voor een VvE complex is heel anders dan een maatwerkadvies voor een grondgebonden woning. Wij beseffen dat terdege en hebben een speciaal maatwerkadvies voor VvE’s ontwikkeld.
  • Veel VvE’s hebben een te hoge energierekening. Readi is een samenwerkingsverband aangegaan met Espiratie om uw VvE te helpen scherpere tarieven te krijgen voor uw energieverbruik.
  • Thermische fotografie of infrarood fotografie is een handige tool om bewoners over te halen om maatregelen te nemen.
  • Readi kan u helpen om uw Meer Jaren Onderhouds Planning op te stellen. We kunnen zelfs de koppeling met energiebesparende maatregelen uit het maatwerkadvies voor u maken.
  • De meeste VvE’s hebben nog papieren bouwtekening. Deze zijn aan slijtage onderhevig. Readi kan deze tekening voor u digitaliseren zodat u ze makkelijk kunt delen en bewaren.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: neem gerust contact met ons op.


IS WETEN.